מקיאטו (Macchiato)

מקיאטו macchiato

מקיאטו (Macchiato) הוא למעשה אספרסו עם כתם חלב מוקצף. באיטלקית מקיאטו פירושו קפה עם נקודה של חלב ויש המכנים אותו קפה מוכתם או מנומר.

הכל התחיל כשבריסטות נהגו להפריד בין אספרסו עם מעט חלב לאספרסו בלי חלב ועל מנת להבחין בין השניים, הם נהגו להכתים את האספרסו בכתם שסימן את החלב – טיפה קטנה של חלב שיצרה סוג חדש של משקה קפה – מקיאטו. נגיעת החלב ממתנת את טעם הקפה המריר בנגיעה של מתיקות. לרוב נהוג להשתמש בבין 5-10 גרם חלב או 1-2 כפיות חלב מחומם ב-60-66 מעלות צלזיוס.

עכשיו באתר במבצעי ענק – מיטב מכונות קפה לבית ולעסק.

מכונת קפה משרדית (Office Coffee Machine)

מכונת-קפה-משרדית

מכונת קפה משרדית אמורה לשמש את עובדי המשרד בהכנת קפה בקלות ובמהירות. ניתן לבחור בין מכונות קפה חצי אוטומטית לאוטומטיות המאפשרות טחינה של הקפה או הכנת סוגי משקאות שונים בלחיצת כפתור אחת. רצוי לבחור מכונת קפה משרדית חזקה בעלת ביצועים טובים ויש להחליט האם זו תהיה מכונה המצוידת במטחנה פנימית עם דרגות טחינה שונות או מכונה בה משתמשים בקפסולות או בפודים כאשר יש לקחת בחשבון הוצאות נלוות ברכישת קפסולות או פודים.

מכונות קפה משרדיות מצוידות באפשרות להתאמת הקפה לכל אחד, אפשרות לבחירת טמפרטורת הקפה, סוגי המשקה. חשוב לשים לב לתחזוקה – תכנות כיבוי המכונה לחיסכון בחשמל, מיכל לאיסוף אשפת הקפה או קפסולות, התראות על אבנית ומנגנון ניקוי אוטומטי.

עכשיו באתר במבצעי ענק – מיטב מכונות קפה למשרד, לבית ולעסק.

מכונת קפה ידנית (Manual Coffee Machine)

מכונת קפה ידנית מקצועית וי.בי.אם דומובר VBM Domobar

מכונת קפה ידנית מיועדת לאלה שנהנים להכין את הקפה בעצמם. המכונה הידנית כוללת בוכנה באמצעותה המשתמש טוחן את הפולים, קובע את כמות המים ואת עוצמת וקצב הטחינה. מכונות קפה ידניות שומרות מחד, על שימוש בהתאמה אישית וחוויית הכנת הקפה ומצד שני, השתדרגו במהלך הזמן בידיות מקצועיות עשויות מפליז המצופה בניקל חזק לטחינת קפה אך בדגמים מסוימים גם לשימוש בפודים.

מכונות הקפה הידניות כוללות תרמוסטט ושסתום להשגת בקרת לחץ, שעון מד לחץ חיצוני המשקף את נתוני החליטה במהלך הכנת המשקה, צינור הקפצה מונע כוויה, דוחסן מקצועי או בקרה אלקטרונית על המים ועוד. קיימת גם מכונתקפה ידנית לשטח המאפשרת שימוש בקפסולות וטחינת הקפה באופן ידני.

עכשיו באתר במבצעי ענק – מיטב מכונות קפה ידניות לבית ולעסק.

מכונת קפה אוטומטית (Automatic Coffee Machine)

מכונת אספרסו אוטומטית Gaggia Brera

מכונת הקפה האוטומטית פועלת באופן אוטומטי, מייעלת ומקצרת את תהליך הכנת הקפה. מכונה זו מכינה מגוון סוגי קפה כמו אספרסו, קפוצ’ינו או לאטה בלחיצה אחת. המכונה האוטומטית מגיעה עם מטחנה מובנית כאשר יש מכונת אספרסו אוטומטית להכנת אספרסו ומכונת קפה אוטומטית להכנת משקאות שונים כולל חימום והקצפת חלב אוטומטיים.

במכונות אלה המעורבות האנושית מעטה והמכונה מצוידת בזיכרון אוטומטי לטמפרטורת הקפה, חוזק הקפה וסוג משקה המבוקש והכל ניתן לתכנות מראש ובהתאמה אישית. למכונות אלה גם פיצ’רים מתקדמים כמו מערכת ניקוי עצמי וכיבוי אוטומטי, התראות על מיכל מלא וניקוי אבנית. במכונה אוטומטית הן התפעול והן התחזוקה פשוטים יותר וחוסכים זמן בהכנת קפה מדויק, כל פעם מחדש. מכונות אלה מתאימות לקפסולות, פודים וגם לטחינת קפה.

עכשיו באתר במבצעי ענק – מיטב מכונות קפה לבית ולעסק.

דופיו (Doppio)

דופיו אספרסו

דופיו (Doppio) – המשמעות של קפה דופיו או למעשה דופיו אספרסו (Doppio Espresso) הוא מנה כפולה של קפה. פירוש השם דופיו הוא כפול באיטלקית וזהו למעשה אספרסו המבוסס על 2 מנות קפה (ב-60 מ”ל של משקה). בפילטר ישתמשו להכנתו של קפה מסוג דופיו בשני פילטרים של קפה דחוס, כך שיתקבל קפה מחוזק כפליים במנה אחת עם אותה מנה של מים כמו במנה אחת.

מילון מונחים קפה – כל המושגים מעולם הקפה במקום אחד

מכונת אספרסו אוטומטית דלונגי

מילון המונחים של עולם הקפה

כל מה שרציתם לדעת אודות הקפה. מילון מונחים קפה ומושגים לכל חובב קפה או לאלו שמעוניינים לרכוש מכונת קפה חדשה ופחות בקיאים בכל נושא הקפה, מפולי הקפה ועד לאביזרים למכונת קפה.

א – ו

  • אייס קפה (Iced coffee)
  • אייריש קופי (Irish coffee)
  • אייריש קריספי (Irish krispy)
  • אספרסו ארוך (Long espresso)
  • אספרסו כפול (Double espresso)
  • אספרסו קצר (Short espresso)
  • אפוגטו (Affogato coffee)
  • ארומה (Aroma)
  • בריסטה (Barista)
  • דופיו (Doppio coffee)

ז – ל

מ – צ

ק – ת

משקאות קפה שיחממו לכם את החורף

espresso taste

משקאות קפה חורף

 גם אם יש לכם מכונת קפה ידנית או אוטומטית, החורף זה הזמן לשתות כל משקה קפה חם העולה על דעתכם, כי ככה זה חורף הוא צריך כל הזמן משהו חם. מגוון משקאות הקפה הלך והתפתח במשך השנים, נוספו ושודרגו  עוד טעמים, כי הקפה הוא משקה כל כך חביב על רוב בני האדם בארץ ובעולם, ולכן הוא תחום מתפתח מאוד. גם ישראל יש לומר הפכה כבר מזמן למעצמת קפה, ומספיק לראות כמה אנשים יושבים בבתי קפה על ספל קפה בקיץ ובעיקר בחורף, בשביל להבין שאין כמו משקאות קפה בחורף כמשקה האולטימטיבי להתחמם.  עם מכונות קפה מקצועיות, ידניות אוטומטיות, כל אחד יכול ליצור לעצמו היום את ספל הקפה האולטימטיבי שלו. המגוון הרחב של סוגי הקפה, מאפשר לכל אחד לאמץ את ספל הקפה שלו, ובהקשר זה יש לומר שאם אתה רגיל לקפה מסוים, לעולם תהיה נאמן לו.

 

איזה פולי קפה לבחור לאיזה משקה חורפי של קפה?

להכנת קפה נמס נדרשים פולי קפה אשר הוקפאו או יובשו. קפה שחור מכינים מאבקת פולי קפה שנטחנו עד דק ולאחר מכן עברו תהליך של “שריפת” הפולים בדרגות שונות וזה מה שנותן לקפה את הצבע השחור שלו. אספרסו דורש פולי קפה שנטחנים בצורה גסה, ויש גם המוסיפים לו בזמן הטחינה, וניל, אגוזים ועוד. אספרסו טחון דק או טחון גס מתייחס לרמת הטחינה של פולי הקפה. פולי הקפה המומלצים להכנת קפה איטלקי אמתי הם: ערביקה טלנטו, מוקמבו אורו, מאורו דה לוקס, אמיגו אספרסו רומא, אמיגו ברזיל, אמיגו מכסיקו שזוף, אמיגו ערביקה, אמיגו פרימיום, אמיגו קולומביה, אמיגו קלאסיק, אינטנסו, בוניני מילאנו, בוניני נאפולי ועוד.

למגוון פולי קפה איכותיים של מינוטו קפה ואביזרים ממותגים מובילים.

 

תפריט של משקאות קפה מיוחדים לחורף

מרוב שתפריט הקפה התרחב במשך השנים, אנשים כבר לא יודעים את ההבדל בין אמריקנו לאספרסו כפול ומאמר זה יעשה לכם סדר בתפריט. יש לציי כי ערש המצאות הקפה היא איטליה, אבל גם בארץ יש רשתות קפה שמנסות לפתח מוצרי קפה נוספים. כל שינוי קטן כבר יוצר ספל קפה חדש. החלב המוקצף הנוסף לכמה סוגי קפה, נוצר בעזרת הקצפה וערבול של אדי קיטור, עד שהוא הופך לאוורירי וקצפי.

קפה נמס – זהו קפה הנוצר מאבקה של קפה טחון.

קפה שחור – זהו קפה שנעשה מאבקה של פולי קפה.

אספרסו קצר – זהו הבסיס של רוב משקאות הקפה. מדובר על 7 גרם של פולי קפה טחונים, בלחץ קיטור של 9 שתכיל בסופו של דבר 30 גרם מים.

אספרסו כפול – מנה כפולה של דאבל אספרסו קצר. 14 גרם פולים טחונים ו- 60 גרם מים.

אספרסו ארוך – זהו קפה אספרסו כמו הקצר, אבל מדולל בעוד 15 גרם מים. אספרסו כפול ארוך – כפול עם עוד מים לדילול אספרסו קצר עם חלב מוקצף.

קפוצ’ינו – הפוך – אספרסו קצר עם חלב מוקצף. לפעמים גם שליש אספרסו, שליש חלב מוקצף ושליש חלב חם.

מקיאטו – פירוש השם באיטלקית הוא “מוכתם”. זוהי מנת אספרסו עם כתם קצף חלב מעליה. יש ממנו ארוך כפול או קצר.

לאטה מקיאטו – אספרסו עם מעט קצף והרבה חלב חם. הנוזלים מתערבבים יחד וטעמו החזק של האספרסו לא מורגש.

אמריקנו – מנה של אספרסו עם הרבה מים חמים בכוס גדולה.

גרניטה – זהו קפה שמוגש כברד, לאחר הקפאה והוא להיט בקיץ הישראלי.

אספרסו קון פנה – אספרסו עם קצפת מלמעלה.

 

 

 

 

 

 

 

למה לבחור במכונת קפה אוטומטית?

מכונת אספרסו אוטומטית דלונגי

בחירת מכונת קפה אוטומטית

קפה הוא משקה רב לאומי, רב תרבותי, חוצה גבולות, מחבר בין אנשים ואותנו לעצמנו. מאז שיוצרו מכונות הקפה, אין כמעט בית או משרד שלא משתמשים בהמצאה הזו, כדי לשתות את הקפה שלהם הכי טעים כמו שהם אוהבים, ממכונת קפה מקצועית. תחילה היו מכונות הקפה ידניות,  אבל המהפכה שעברה עליהן הולידה שיטות וטכנולוגיות חדישות, שהופכים את פעולת הכנת הקפה למהירה ומדויקת, לצד אין סוף אפשרויות  בחירה בין פולי קפה, קפסולות ועוד. ההתפתחויות האלה קשורות באהדה העולמית לקפה ובפינוק שיצר המשקה הזה אצל כל אחד. כל אחד אוהב את הקפה שלו באופן מסוים, והמכונות מייצרות היום את הקפה המיוחד לכל אחד. פתרון מעולה במיוחד אם מדובר במכונת קפה לעסקים.

 

מכונות קפה – בכל מקום

מכונות קפה היום, הן כבר לא חובה בכל בית קפה שמכבד את עצמו, הן נמצאות בבתים רבים ובמשרדים והופכות את זמן הקפה, לחוויה בטעם מיוחד. כל משרד וחברה שרוצים להוסיף לעצמם עוד כמה נקודות בסטטוס, רוכשים מכונת קפה ויוצרים פינת קפה במשרד. זוהי הפינה בה עובדים יכולים לפגוש זה את זה בלי חליפה בגובה העיניים, וגם כמה מהרעיונות הכי יצירתיים שלהם נולדים בפינה הזו. עם מכונות קפה אוטומטיות זה הכי קל ומיידי, מדויק ובלי לכלוך. המכונות האוטומטיות יכולות להכין בלחיצת כפתור, מגוון רחב של סוגי קפה כמו קפוצ’ינו, אספרסו, הפוך ועוד. הודות לפונקציות של מכונות אוטומטיות אפשר להגיע לחוזק קפה, דרגת טחינה של הפולים, טמפרטורה ועוד.

 

בחירה נכונה של מכונות קפה אוטומטיות

בחירה נכונה של מכונת קפה אוטומטית, תענה על הצורך בכמה סוגים של קפה ואפשרויות לשנות את הטמפרטורה, החוזק והטחינה של הפולים בדרגות המבוקשות. זוהי התאמה אישית לכל אחד של ספל הקפה הבלעדית שלו. מטחנה אינטגרלית במכונת קפה, מאפשרת טחינה מידית של הפולים, וריח הקפה ממלא את החלל. זהו ריח של ארומה עוצמתית כמו שמריחים בבתי קפה הכי טובים, ויש לכם את זה בפינת הקפה במשרד או בבית. אין כמו הריח והטעם של קפה שנטחן זה עתה. בנוסף חובבי הקפוצ’ינו יהנו מהקופצ’נטור שיש היום במכונות קפה אוטומטיות ומקציף את החלב. זהו מקציף החלב האולטימטיבי שיוצר את הקצף המושלם.

אחד היתרונות הכי גדולים במכונת קפה אוטומטית שאפשר להכין הרבה מאוד ספלי קפה במינימום זמן ממש כמו בריסטה מקצועי. בלחיצת כפתור, מגיעים לשילוב הכי נכון של הכנת הקפה הפרטי שלכם, והכל בקלות וללא כל שאריות שיש לנקות.

 

חדשנות לצד עיצוב – מכונת קפה אוטומטית מושלמת

מכונת קפה אוטומטית כוללת היום חדשנות טכנולוגית לצד איכות ואמינות. למכונות הקפה האוטומטיות החדישות, עיצוב יוקרתי שהופך כל מכונה לאלמנט מעוצב, התורם גם לאווירת העיצוב של המטבח. מכונת קפה אוטומטית, לא דורשת יותר מדי השקעה כדי ליצור את ספל הקפה המצוין שלכם, והכול בקלות ובנוחות. המטחנה האינטגרלית שבמכונות האוטומטיות, מבטלת את התלות בפודים או בקפסולות ומאפשרת לכם ללגום קפה טבעי בלי שום חומרים משמרים. יש במכונות גם פילטר למניעת נזקי אבנית ומסנן טעמי לוואי, כך שאת הקפה שלכם אתם מייצרים ממים נקיים וטהורים מראש. התחזוקה ושימוש של מכונות קפה אוטומטיות חדישות קל מאוד, לכל מכונה לוח תצוגה המנחה את המשתמש צעד אחד צעד בהכנת ספל הקפה האישית, בדיוק לטעמו, בשקט בלי רעש, בחוזק, בטמפרטורה ובארומה של קפה “על המדורה”.

מכונת קפה לשטח – הטרנד החדש בעולם הקפה

מכונת קפה לשטח

מי לא התעורר בחיק הטבע, אחרי יום טיול, שנת לילה תחת כיפת השמיים הפתוחה והשתוקק לכוס אספרסו ממריצה?
הטבע מסביב מעורר תיאבון ולא תמיד בלב השממה אפשר למצוא בית קפה ראוי וגם להתגעגע למכונת הקפה שנשארה בבית זה לא פתרון. אז מה עושים? היום יש מכונות קפה שמציעות חוויית קפה משובחת גם בשטח, תוך כדי תנועה. כל שצריך זה לארוז אתכם את המכונה הניידת וליהנות מהתוצר בכל זמן, בכל מקום.

תשכחו מטו גו של תחנות דרכים. ברגע שמצטיידים בהתאם – ניתן ליהנות מקפה איכותי תוצרת עצמית. מכונת הקפה Nanopresso  ו Minipresso מבית היוצר של wacaco מציעות בשורה מרעננת לחובבי הקפה. החברה מציעה קולקציה של מכונות קפה קומפקטיות במספר רמות מחיר לפי בחירה. המטרה היא להכין לבד את הקפה בצורה פשוטה, ללא השקעה מיוחדת וחיבור לחשמל. המכונה עושה עבורכם את העבודה ולכם נותר רק ללגום וליהנות.

ליהנות מאספרסו בדרכים

Minipresso-GR מיניפרסו היא מכונת קפה המיועדת להכנת קפה מפולי קפה מסוגים שונים. המכונה הקלה ששוקלת רק 360 גרם מתאימה לקיבולת 8 גרם של קפה טחון.

דגם MiniPresso NS מגיע באותו המשקל, אך מיועד להכנת אספרסו בשיטת הקפסולות הניידת. הכוונה היא שניתן להשתמש בכל מגוון הקפסולות וגם בתואמות ולהפיק לכם אספרסו. כל שצריך זה להכניס את הקפסולה, להבריג היטב, למלא מים במיכל הייעודי למים ולהתחיל לשאוב בקצב שלכם עד שהנוזל גולש לכוס. Nanopresso הוא הדגם היקר מבין השלושה, שמגיע עם לחץ שאיבה כבר של 4.5 בר וכתוצאה מכך גם ההכנה מהירה יותר וגם כאן כמובן אין צורך בבטריות או בחשמל ואפשר ליהנות מקפה איכותי. שלושת הדגמים בעלי עיצוב מעודן, לבחירה מבין מבחר צבעים והכל בעיצוב ארגונומי שמאפשר להכין קפה בנוות ובקלות וליהנות מקפה לא פחות איכותי ממכונה רגילה נייחת – באותם סטנדרטים בדיוק במחיר אטרקטיבי להפליא. הגוף עצמו של המכונה עשוי פלסטיק מוצק ואיכותי, קל מאוד לניקוי ועמיד לאורך זמן.

אל תוותרו על הקפסולות

גם אם לא רכשתם מראש מכונת קפה ניידת שמתאימה לקפסולות, הרי שניתן לשדרג דגמים מסויימים שמגיעים ללא מתאם קפסולות במתאם לקפסולות נספרסו. היתרון בשימוש בקפסולות במכשיר הוא שבקפסולות הקפה נטחן כבר מראש בעובי המדויק, בכמות המדודה בדיוק מקסימלי למכשיר, כולל הקרמה האהובה. גם השימוש הוא נוח וכמובן שיש קפסולות בטעמים שונים שמשדרגים את חוויית הקפה.
אין כבר צורך לחפש קפה טוב על הדרך. ברגע שיש לכם מכונת קפה ניידת כל שצריך זה לעצור, ללגום ולהמשיך ליעד הבא עם טעם אחר.

אז למה אתם מחכים? קפה איכותי בהישג ידכם. הכוח נמצא בידיים שלכם וכדאי בהחלט לשדרג את הטיול והחופשה עם מכונה כזאת.

מכונות אספרסו ביתיות ומקצועיות

מכונות אספרסו – אי אפשר בלעדיהן!

הקפה הוא מרכיב מרכזי בחיים, בתרבות, במסורת ובאורח החיים של כל בני האדם בכל מטרופולין תוסס וחי על הכדור, ועד לשבטים פרמיטיבים. לכל אחד ספל הקפה שלו. הוא תופס אותנו בכל מיני רגעים של החיים, ונותן לנו טעם ואנרגיה. יש טקסיות רבה בספל קפה איכותי על הבוקר, או בקפה עם ארומה חזקה ממכונת אספרסו. לאן שלא נביט, קפה הוא אחד המשקאות החמים הכי מועדפים בעולם. יש לו הרבה טעמים, ארומות, שמות וגדלים וקיטור של מכונת אספרסו עובד מיד על בלוטות הטעם שלנו.

מהו המסע שעשה המשקה האצילי של בני המעמד הגבוה באירופה, עד שהפך למשקה בעל סממנים תרבותיים ומסורתיים, הרגלים ומשמעויות אישיות לכל חובבי הספל המהביל?

קצת היסטוריה

הקפה פרץ בעולם המערבי למעשה רק במאה ה – 16. מקורו באפריקה, והוא הגיע לאירופה בגלל נתיבי המסחר בין אירופה לצפון אפריקה. המדינות הראשונות שבהן התחילה תרבות הקפה הן איטליה, אנגליה וצרפת. כאשר החלה שתיית הקפה להיות פופולרית, נפתחו הרבה מאוד בתי קפה בערים גדולות באירופה וגם הגידול שלו, תפס תאוצה דרך הקולוניות הצרפתיות. אלה החלו להקים מטעי קפה. במאה ה-17 הבריח גנרל צרפתי קפה מאפריקה לברזיל , והשאר היסטוריה…

המצאת מכונת האספרסו

מכונת האספרסו הביתית עם הקפסולות המוכרות הן יחסית המצאה חדשה. במשך השנים פותחו כל מיני מכונות, על מנת להגיע לרמה של אספרסו משובח בהרכב הכי מדויק. הראשונים שהחלו להשתמש במכונת קפה היו האמריקאים. בתחילת המאה ה- 18 המציא מדען אמריקאי בשם בנג’מין תומפסון קנקן שהיה סוג של מכונת אספרסו פרמיטיבית למדי. הוא היה מורכב משני סירים, כאשר בחלק העליון היו פולי קפה עליהם נמזגו מים רותחים והקפה נוצר בסיר התחתון. לאחר מכן, הומצאו מספר מכונות קפה שפעלו באמצעות ואקום ולחץ קיטור, אך אלו לא צלחו במבחן הפופולריות והפרקטיות. בסוף המאה ה- 18 הומצא אב הטיפוס הראשון של הפרקולאטור, הקיים עד היום

במכונות הקפה המודרניות. זו ההמצאה, המאפשרת למים לחלחל דרך פולי הקפה מספר פעמים, עד שנוצר קפה בעל טעם חזק, בתוך קנקן ייעודי. 

מכונת האספרסו האיטלקית הראשונה הומצאה על ידי לואיג’י באזרה בשנת 1900 והיא פעלה באמצעות לחץ אדים אשר דחף את נוזל הקפה ישירות אל תוך הספל. בשנת 1908 הומצאה המכונה שרובנו מכירים כקפה פילטר. היא מזגה מים רותחים על קפה טחון שהיה ארוז בתוך שקית נייר שסיננה את הנוזל.

מכונת האספרסו הראשונה

אב הטיפוס הראשון של מכונת האספרסו כמו שאנחנו מכירים אותה היום, הומצא בשנת 1946.

למעשה, מכונת הקפה האוטומטית הראשונה שהוצעה לקהל הרחב הוצגה בשנת 1960, והייתה בעלת יכולת חימום מים עצמאית. מכונת האספרסו הביתית המוכרת, שווקה תחת המותג נספרסו.

מכונת האספרסו הביתית מאפשרת לנו לשתות קפה איכותי במהירות ובכל זמן שנבחר.

קיימות קפסולות המכילות בלנדים שונים ומגוונים של קפה, אשר יוצר מבחר עשיר וחסר תקדים בעולם הקפה, ויתרה מכך – בבית שלנו.

מכונות אספרסו בכל מקום

זוהי עובדה קיימת. כדי להכין ספל אספרסו למהדרין, בעל ניחוח, ארומה והשראה, יש צורך במכונת אספרסו והיום מתפנקים בצילן של המכונות הללו, עובדי משרדים, משפחות וכל מי שרוצה את האספרסו שלו הכי מקצועי.

חברת מינוטו משווקת מכונות לבתים ובתי עסק. מדובר במותגים הכי גדולים בעולם שעושים את ההבדל בין אספרסו לאספרסו. נספרסו, דילונגי, אספרסו קלאב ועוד. מכונות הקפה נחלקות לשוק הפרטי ולשוק המקצועי שאלה הם בעיקר בתי הקפה. הן מצטיינות היום בשלל חידושים כמו: עיצובים מרשימים מאוד, המכונה לא רק מדויקת בהכנת קפה, היא פשוט “תכשיט” בכל מקום. דודי נירוסטה, חליצה אוטומטית של הקפסולה לאחר השימוש. מכונות שומרות אנרגיה וחוסכות בחשמל. מכונות לשימוש בקפה טחון או פודים, מכונות אספרסו בעלות טרמוסטטים נפרדים למים וקיטור. מיכל הניתן לשליפה וניקוי, מגש איסוף, נוזלים, מגש חימום כוסות. כל הפינוק שבעולם. ויש גם מכונות המאפשרות שימוש במים קרים, ואף תפעול ידני למדידה מדויקת של ספל האספרסו האידיאלי שלכם.

מכונות האספרסו המשוכללות והמיוחדות, משקפות היום את מעמדו הרם של הקפה, כמשקה ההמונים כמו גם העשירון העליון. המשקה הכי נמכר בעולם והמשקה ששום סוד לא יוצא ממנו…

whatsapp