Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

טלפון:

054-4490486

פולי קפה ארוזים

פולי קפה (Coffee Beans)

פולי קפה (Coffee Beans) הם גרעיני הקפה לפני הטחינה לשם הכנת קפה. פולי הקפה רלוונטיים עבור טחינה ביתית לצורך שימוש בהם במכונת הקפה.

פולי קפה הם זרעים והמקור להכנת קפה ובמראה שלהם דומים לשעועית. כל פרי מכיל שני פולי קפה שמבשילים כעבור 5 שנים בערך ורק עם הבשלתם מגיע זמנם להיקטף. לאחר הקטיף, מוציאים מחלקו הפנימי של הפרי שני פולים ירוקים. טעם מוצר הקפה המוגמר נקבע על פי טעמם של הפולים שמשתנה בהתאם לאזורי גידול, גודל הפולים וצפיפותם, ותכולת המים ששימשו להשקיה. תהליך הקלייה הוא זה שהופך את הפולים לחומים. הפולים מכילים מגוון וויטמינים דוגמת ויטמין A, ויטמין C, מגנזיום, סידן, אשלגן, סיבים תזונתיים אך גם כולסטרול, סוכר ונתרן.

כיום ניתן לרכוש פולי קפה בסוגים שנים לצורך טחינה ובכדי להכין סגנונות שונים של קפה לשתייה. לפולי קפה לא מעט יתרונות – ניתן להכין מהם תמיד קפה טרי כאשר טוחנים אותם סמוך למועד הכנת הקפה, הקפה אשר נוצר מהם הוא עשיר וטעים, הם נשמרים לאורך זמן באופן יעיל, הריח הנישא כאשר טוחנים אותם הוא ריח מדהים ומחירם זול יחסית. אולם, השימוש בפולים הוא לא תמיד דבר קל והוא הופך את חווית הכנת הקפה במכונת הקפה לעיתים למסובכת.

 

בשידור חי מבלוג הקפה שלנו