Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

טלפון:

054-4490486

סינון לפי מחיר
-
סינון לפי חוזק

קפה טחון למקינטה

  • Sidama Ethiopia Specialty Coffee

    פולי קפה אתיופיה דיי בנסה חד זני – Sidama Ethiopia Specialty Coffee

    53
  • פולי קפה אתיופה ירגשף חד זני - Specialty Coffee Yirgacheffe

    פולי קפה אתיופיה יירגשף חד זני – Yirgacheffee Ethiopia Specialty Coffee

    53
  • פולי קפה טרי 100% ערביקה Dark Chocolate

    פולי קפה טרי 100% ערביקה Dark Chocolate

    47
  • Specialty Coffee Mount Kenya AA

    ספשלטי קפה פולי קפה קניה AA+ חד זני – +Specialty Coffee Mount Kenya AA

    66
  • פולי קפה אנטיגואה חד זני - GUATEMALA ANTIGUA

    פולי קפה ספשלטי קפה אנטיגואה חד זני – GUATEMALA ANTIGUA Specialty Coffee

    53
  • פולי קפה טרי 100% ערביקה קולומביה Velvet Star

    פולי קפה טרי 100% ערביקה קולומביה Velvet Star

    53

כדי לנצל את יכולותיו של סיר מקינטה עד תום, עליכם להבטיח שאתם משתמשים בפולי קפה טחון למקינטה ולא פולים שאינם מתאימים. סוגים מסוימים של קפה מתבשלים יותר בקלות ומספקים טעמים טובים יותר כאשר שמים אותם במקינטה, אבל האם אפשר לדעת מראש?

התשובה היא: בהחלט. פולי קפה למקינטה צריכים להיות טחונים במידה בינונית וקלויים ברמה כהה. אלה גורמים שיבטיחו את הטעם הטוב ביותר – הקרוב ביותר לאספרסו שניתן להכין ללא מכונה, לדעת רבים.

פולי הקפה הטובים ביותר עבור קנקן מוקה הם פולים בעלי טחינה בינונית וקלייה כהה. גורמים אלו יעזרו לסיר המוקה קפה אספרסו מדהים.

למה חשוב לבחור פולי קפה שמתאימים במיוחד עבור מקינטה?

פולי קפה הם פולי קפה, לא? מזה משנה בעצם באיזה משתמשים, כל עוד הם איכותיים? ובכן, לא רק שזה משנה, בחירת קפה למקינטה עושה את כל ההבדל.

במקינטה, תהליך הכנת הקפה הוא ייחודי ואתם צריכים להתייחס אליו בהתאם. הכלי מכיל שלושה תאים הפועלים במקביל להפקת כוס קפה. החדר התחתון של מקינטה משמש להחזקת המים, החדר האמצעי הוא המקום שאליו מכניסים את הקפה הטחון והתא העליון אוסף את הקפה המוכן.

המים רותחים מלמטה, וכשהם מתחממים הם נדחפים בכוח לכיוון מעלה. ברגע שהם פורצים בעוצמה, המים מתערבבים דרך הפולים הטחונים ליצירת הקפה. לאחר מכן המוצר המוגמר נדחף לתוך התא העליון, שם הוא נאסף למזיגה.

קלייה וטחינה של קפה למקינטה

אם הקלייה בהירה מדי, סביר להניח שתהיה לקפה רמת חומציות גבוהה מדי. זה יכול לגרום לשתי בעיות אפשריות:

  • הסיר לא יוכל לחלץ את טעמי הקפה באופן שווה, והתוצאה תהיה קפה לא מוכן עד הסוף.
  • חומציות גבוהה גורמת לטעם חמצמץ מורגש.

מנגד, אם תהליך הקלייה עובר כמו שצריך, התוצאה תהיה כוס קפה עשיר, מתקתק וקרמי.

לגבי טחינת פולי קפה למקינטה – עליה להיות דקה-בינונית. הפולים צריכים להיות טחונים בעקביות, לגרגרים מעט יותר גסים מאשר קפה לאספרסו. אם הטחינה לא נכונה, המים לא יעברו דרך הקפה הטחון בצורה מאוזנת, והקפה עלול לצאת מר.

עוד כמה דברים שחשוב לדעת על קפה טחון למקינטה

טיפים לשימוש בסיר מקינטה קפה:

  • הקפידו למלא את התא התחתון במים בטמפרטורת החדר.
  • חשוב לא למלא מעל שסתום הבטיחות, על מנת להימנע מהכנת קפה מימי מדי.
  • מלאו את התא האמצעי בנדיבות בקפה טחון למוקה, ואל תדחסו אותו יותר מדי כלפי מטה.

לאחר מכן, כל מה שנותר לעשות הוא להניח את המקינטה על הכיריים, רצוי על אש נמוכה. כך המים עולים לאט יותר, ומפיקים את הניחוחות הטובים ביותר. רצוי לשתות את הקפה מיד עם מזיגתו לספל.

קפה למקינטה במינוטו

אצלנו תמצאו פולי קפה שמתאימים בדיוק למקינטה, אשר יספקו לכם חווית קפה ביתית יוצאת מהכלל בכל פעם מחדש.