Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

טלפון:

054-4490486

סינון לפי מחיר
-
סינון לפי חוזק

איירופרס - Aeropress

  • אירופרס - Aeropress

    אירופרס – Aeropress

    269
  • AEROPRESS GO TRAVEL COFFEE PRESS

    אירופרס לטיולים – AEROPRESS GO TRAVEL COFFEE PRESS

    269
  • ניירות פילטר לאיירופרס -  aeropress Filter

    ניירות פילטר לאיירופרס – aeropress Filter

    45
  • פילטר לשימוש חוזר מנירוסטה לאיירופרס -  aeropress Filter

    פילטר לשימוש חוזר מנירוסטה לאיירופרס – aeropress Filter

    69

שיטת חליטה חדשנית, אשר מאפשרת למצות קפה דרך פילטר במהירות הבזק. היתרון המשמעותי ביותר של מכשיר האירופרס הוא האפשרות ליהנות מאספרסו איכותי גם בתנאי שטח – כלומר ללא חיבור למקור חשמל או לחום, הכנת הקפה נמשכת כדקה אחת בלבד וניקוי המכשיר אורך שניות ספורות, מכשיר האירופרס – Aeropress מתאים להכנה של ספל עד שלושה ספלי קפה אספרסו או קפה אמריקנו.

טעם אופייני

ספל קפה שהוכן במכשיר אירופרס Aeropress מאופיין בטעם עשיר נעדר מרירות וחומציות. המרקם חלק הודות לתהליך החליטה בלחיצה, אשר מעלים חלקיקים קטנים, שעלולים לפגום במרקם ובטעם הסופי של הקפה.

אופן ההכנה:

מכשיר האירופרס Aeropress מתאים להכנת קפה בתנאי שטח, כך שתוכלו ליהנות מקפה אספרסו משובח ועשיר בטעמים וניחוחות בכל מקום שתחפצו.


בשלב הראשון חממו מים אך הימנעו מהרתחה, הכניסו את הבוכנה, והפכו את המכשיר כדי להפנות את פתח כוסית הגרגרים כלפי מעלה. בשלב הבא שפכו את גרגירי הקפה הטחון לכוסית והוסיפו מים עד לשלושת רבעי גובה כוסית הגרגירים, לאחר מכן בחשו את הקפה, הספיגו נייר פילטר וסגרו את כוסית ההברגה. כעת הקפה מושרה במים החמים, הניחו למים לספוג את טעמי הקפה במשך דקה עד שלוש דקות, בסיום תהליך זה הפכו את הכוסית ומזגו באיטיות את הקפה לספל נקי באמצעות לחיצה עדינה על הבוכנה, תהליך זה אורך בין 25 שניות לחצי דקה – בסיומו תוכלו ליהנות מקפה עשיר בטעם וחלק.

המלצות להכנה נכונה:

  • מומלץ לחמם מים לטמפרטורה שנעה בין 82 מעלות ל-88 מעלות צלזיוס (או להמתין מספר דקות עד להתקררות של מים שהורתחו)
  • מומלץ לטחון כ-17 גרם של קפה בטחינה בינונית המתאימה לקפה אספרסו במקינטה
  • להכנה מדויקת היעזרו בכמויות המומלצות – 10-12 גרם לכל 100 מיליליטר של מים.
  • מומלץ לבחוש את הקפה בין 10 שניות ל-30 שניות – בחישה ארוכה מורידה את טמפרטורת המים.
  • חליטה ארוכה יותר (עד ארבע דקות בלבד) תעשיר את טעמי הקפה.

מינוטו משווקת את מכשיר האירופרס המקורי וכן גרסת אירופרס המותאמת לטיולים ולשטח וכן ניירות פילטר לאירופרס.