חלוץ האספרסו האיטלקי אצ’ילה גאג’יה הוכרז על ידי רבים כאביו ויוצרו של האספרסו המודרני כפי שאנו מכירים אותו כיום. עם התחלתו הצנועה של גאג’יה ,כבעל בית קפה במילאנו, יכולת ההמצאה העשירה שלו ותשוקתו העזה לקפה עוררו בו את השראה להמציא דרך חדשה לחלוט אספרסו ללא שימוש באדים. חזון זה הוביל ליצירתו של מכשיר למפו שהפיק את הקרמה האופיינית שהפכה מאז לסמן ההיכר של אספרסו איכותי.
מאז אותו יום היסטורי בשנת 1938, כאשר הוגש הפטנט, Gaggia הפך לשם דגל ב”היכל התהילה” של מסורת הקפה האיטלקית ,ושם נרדף לאספרסו יוצא דופן.
אנו מזמינים אתכם לקחת חלק בהיסטוריה ובהווה , ולקחת חלק בטקס של אספרסו איטלקי אמיתי.
“כאשר אדם שתה קפה ,זה היה כמו ללכת אל מילאנו המהבילה”. (אצ’ילה גאג’יה)
קבלו עזרה מנציג