Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

טלפון:

054-4490486

couple_coffee

היתרונות של שימוש בקפסולות קפה

אתם שואלים את עצמכם למה לעבור לקפסולות קפה?

 

שש סיבות לעבור לקפסולות קפה קפסולות הקפה מגיעות ברובן אטומות עם 100% אטימות  כדי לשמר את הניחוחות והטעמים של קפה אספרסו טרי.
1. קפסולות קפה ממותגים מובילים כגון אספרסו מור, קימבו, בוניני, קפסולות אספרסו קלאב, לוואצה, אילי ועוד הנן קפסולות מאוד איכותיות השומרות על הטעמים והניחוחות של הקפה כדי לייצר אספרסו טרי וטעים, אתם יכולים להיות בטוחים שהקפה יהיה עקבי ויצא בדיוק אותו דבר בכל פעם.
כדי להכין כוס אספרסו בשיטות המסורתיות  צריך לבצע כל כך הרבה אלמנטים על מנת שתוכלו להגיע לתוצאה טובה – כגון עובי הטחינה של פולי הקפה, מינון ומילוי והנחת הקפה בצורה הנכונה בידית החליטה. וזה עוד לפני שאתם מתחילים להפעיל את מכונת האספרסו. מי שאין לו ניסיון יכול בקלות לטעות באחד או יותר מהשלבים האלו, דבר אשר יוביל לקפה אספרסו בינוני, גם אם בחרתם בפולי קפה באיכות טובה. לעומת זאת, הקפה בתוך תרמיל כבר נטחן ונארז במידה הנכונה, לקבלת מיצוי אופטימלי.

[ux_custom_products cat=”קפסולות-קפה” products=”” columns=”4″ title=”קפסולות קפה במחירים ללא תחרות!”]

2. קפה נשאר טרי לאורך זמן
קפסולות קפה נארזות בתהליך מיוחד המשלב החדרת חנקן הסומק ואטימה מלאה של קפסולות הקפה. פירוש הדבר: הטעמים והניחוחות של פולי הקפה הטריים נשמרים עד לשימוש בקפסולה. (שלא כמו בקפה רגיל אשר מתחיל להתדרדר מהרגע שהסתיימה הקלייה.) קפה בקפסולה יישאר טרי עד 12 חודשים.

כוס אספרסו עם קרואסון
כוס אספרסו

3. הכנת אספרסו מקפסולות קפה חוסך זמן רב

כנראה היתרון החשוב ביותר בשימוש בקפסולות קפה הוא החסכון בזמן. בתי קפה ומסעדות רבות עברו לשימוש בקפסולות כי זמן ההכנה הוא הרבה יותר קצר ופשוט. אתם כבר לא צריכים לטחון פולי קפה, לטחון קפה ולטפח אותו, לדאוג לגבי כמות המים והטמפרטורה. קפה אחד יכול להיות מוכן בתוך 2-3 דקות. הם גם מאפשרים לבתי עסק שלא יכולים להרשות לעצמם להעסיק בריסטה מקצועי כמו תחנות דלק להציע ללקוחותיהם אספרסו איכותי.

4. שימוש בקפסולות קפה דורש פחות ניקיון ופחות בזבוז
כל הקפה הטחון נמצא ונשאר בתוך הקפסולות, גם לאחר השימוש בקפסולה כך: קפה לא נשפך על הכיור או על משטח העבודה במטבח  כאשר ממלאים את ידית החליטה, בנוסף לא צריך לרוקן ולשטוף את ידית החליטה. לא מבזבזים קפה ואין צורך לנקות גרגרי קפה.

 

 

מבצע מכונת נספרסו אקספרט

5. מכונת קפה לקפסולות קלה לשימוש

בשוק היום קיימות שיטות וטכנולוגיות שונות של מכונות לקפסולות קפה כגון מכונות קפה נספרסו ומכונות קפה תואמות נספרסו, מכונת קפה אספרסו קלאב, מכונת קפה לוואצה אמודו מיו, מכונת קפה אספרסו קאפ, מכונות קפה אילי ועוד… בעוד הם עשויות להשתמש במערכות שונות וטכנולוגיות פטנט, רוב מכונות קפה מציגות פחות או יותר את אותן הפונקציות בצד הפונה למשתמש. וכולן קלות מאוד לשימוש.כל מה שאתם צריכים להתמודד הוא עם מילוי מיכל מים (רצוי מים מזוקקים או מים מבר המים שלכם) והוספת הקפסולה המועדפת עליכם למכונה. מיכלי המים הם קלים לשימוש, ואת המכונות עצמן ניתן לשמור נקיות עם מטלית לחה.

 

6. מגוון של תערובות קפה ללא צורך בניסיון בהכנת קפה

יש עקומת למידה אמיתית, איטית יחסית, עם מכונות קפה אספרסו. גם מכונות קפה אוטומטיות דורשות זמן וניסיון על מנת שתוכלו לקבל אספרסו טוב. לאחר מכן, אתם צריך ללמוד את המתכונים של המשקאות אותם אתם מעוניינים להכין. אספרסו, לאטה וקפוצ’ינו אינם מוכנים כולם עם אותם מים בטמפרטורה. יש משקאות שדורשים חלב חם, בעוד שאחרים דורשים חלב מוקצף. ומה לגבי כמויות קפה וכמות המים?

דברים נעשים אפילו יותר מורכבים יותר כאשר אתם מעוניינים שהמשקה לכם ייצא מדויק ואיכותי בדיוק כמו בבית הקפה, למצוא את הפרופורציות הנכונות.

כל  המורכביות האלו יוצאות המשוואה כאשר משתמשים בקפסולות קפה. הקפסולות מכילות בדיוק את כמות הקפה שצריך וישנן כאלו שגם מכילות אבקת חלב. המכונות מתוכננות לשכפל את הטכניקות של מכונות האספרסו המקצועיות כדי לייצר את הקצף הקרמי הנדרש להכנת המשקאות האלו.

 

בשידור חי מבלוג הקפה שלנו