054-4490486
כדי לנצל את יכולותיו של סיר מקינטה עד תום, עליכם להבטיח שאתם משתמשים בפולי קפה טחון למקינטה ולא פולים שאינם מתאימים. סוגים מסוימים של קפה מתבשלים יותר בקלות ומספקים טעמים טובים יותר כאשר שמים אותם במקינטה, אבל האם אפשר לדעת מראש?
התשובה היא: בהחלט. פולי קפה למקינטה צריכים להיות טחונים במידה בינונית וקלויים ברמה כהה. אלה גורמים שיבטיחו את הטעם הטוב ביותר – הקרוב ביותר לאספרסו שניתן להכין ללא מכונה, לדעת רבים.
פולי הקפה הטובים ביותר עבור קנקן מוקה הם פולים בעלי טחינה בינונית וקלייה כהה. גורמים אלו יעזרו לסיר המוקה קפה אספרסו מדהים.
פולי קפה הם פולי קפה, לא? מזה משנה בעצם באיזה משתמשים, כל עוד הם איכותיים? ובכן, לא רק שזה משנה, בחירת קפה למקינטה עושה את כל ההבדל.
במקינטה, תהליך הכנת הקפה הוא ייחודי ואתם צריכים להתייחס אליו בהתאם. הכלי מכיל שלושה תאים הפועלים במקביל להפקת כוס קפה. החדר התחתון של מקינטה משמש להחזקת המים, החדר האמצעי הוא המקום שאליו מכניסים את הקפה הטחון והתא העליון אוסף את הקפה המוכן.
המים רותחים מלמטה, וכשהם מתחממים הם נדחפים בכוח לכיוון מעלה. ברגע שהם פורצים בעוצמה, המים מתערבבים דרך הפולים הטחונים ליצירת הקפה. לאחר מכן המוצר המוגמר נדחף לתוך התא העליון, שם הוא נאסף למזיגה.
אם הקלייה בהירה מדי, סביר להניח שתהיה לקפה רמת חומציות גבוהה מדי. זה יכול לגרום לשתי בעיות אפשריות:
מנגד, אם תהליך הקלייה עובר כמו שצריך, התוצאה תהיה כוס קפה עשיר, מתקתק וקרמי.
לגבי טחינת פולי קפה למקינטה – עליה להיות דקה-בינונית. הפולים צריכים להיות טחונים בעקביות, לגרגרים מעט יותר גסים מאשר קפה לאספרסו. אם הטחינה לא נכונה, המים לא יעברו דרך הקפה הטחון בצורה מאוזנת, והקפה עלול לצאת מר.
טיפים לשימוש בסיר מקינטה קפה:
לאחר מכן, כל מה שנותר לעשות הוא להניח את המקינטה על הכיריים, רצוי על אש נמוכה. כך המים עולים לאט יותר, ומפיקים את הניחוחות הטובים ביותר. רצוי לשתות את הקפה מיד עם מזיגתו לספל.
אצלנו תמצאו פולי קפה שמתאימים בדיוק למקינטה, אשר יספקו לכם חווית קפה ביתית יוצאת מהכלל בכל פעם מחדש.
קבלו עזרה מנציג