פולי קפה

מציג 37–48 מתוך 73 תוצאות


אנחנו חיים בעידן בו צרכן הקפה הממוצע מבין בקפה יותר מאי פעם, וכולם יודעים שאין שום סיבה להתפשר על קפה לא איכותי. כאן תוכלו לבחור בין שלל הפולים המומלצים שלנו, ולבצע הזמנת פולי קפה שקולעים בדיוק לטעם ולצרכים שלכם.
יש פולים מומלצים לאספרסו, קפוצ'ינו, לאטה מקיאטו, פראפה קר, אשר מתאימים לשימוש עבור מכונות קפה ביתיות ותעשייתיות.
אילו סוגי קפה אתם אוהבים? פולי קפה טריים או קלויים? קפה עם טעמים וארומה חזקה או חלש? אולי בכלל נטול קפאין?
במינוטו תוכלו להזמין מבין מגוון רחב של יצרנים ובשלל טעמים: קפה פירותי, חמצמץ או מריר עם רמיזות של קרמל, בטעם אגוזים, שוקולד, דובדבן ואף שקדים קלויים.

ערביקה או רובוסטה?

אלה אמנם לא זני הקפה היחידים, אבל ערביקה ורובוסטה הם בהחלט הנפוצים והפופולריים ביותר.
קיימים בשוק פולי קפה רבים, אך מבין סוגי הקפה, המומלצים ביותר הם מזן ערביקה, שנחשב לאיכותי ביותר.
פולי ערביקה דורשים תנאים מאוד מסוימים לגידול, ולכן יקרים יותר לעומת פולי רובוסטה, שניתן לגדל יחסית בקלות ובכמויות גדולות. אגב, פולי רובוסטה מכילים גם הרבה יותר קפאין.
אפשר לקנות קפה שמורכב 100% מאחד הזנים, או תערובות קפה שמשלבות ביניהם בעוצמות שונות, וכמובן שאתם יכולים גם לייצר תערובת פולי קפה ביתיות בעצמכם.
תערובות הן זולות יותר מאשר קפה חד-זני, והן יכולות להפיק טעמים ייחודיים על ידי שילוב מאפיינים של פולים לקפה איכותיים ממדינות ואזורים שונים.

איך לבחור פולי קפה איכותיים?

למדינה ממנה הגיעו פולי הקפה יש השפעה גדולה על האיכות והטעם, מכיוון שבכל מקום יש תנאי אקלים וגידול שונים לגמרי. מאפיין אחד שכן משותף למרבית האזורים בהם מגדלים קפה, הוא הגובה.
פולי קפה מומלצים יותר ככל שגדלו בגובה רב יותר, למשל במישורים הגבוהים של מרכז ודרום אמריקה, ברמה האפריקאית ובאזורים גבוהים באסיה.
כמובן שגם תהליכי העיבוד (יבש או רטוב) והקלייה (מתי ואיך?) משפיעים מאוד על האיכות, וכך גם מאפיינים נוספים כמו גודל, צורה, צבע וריח של פולי הקפה.
בשביל לשמור על איכות וטריות הקפה לאורך זמן, מומלץ לאחסן במיכל או קופסא לאחסון קפה.
בסופו של דבר, הדרך היחידה לבחור היא לנסות ולטעום, עד שמבינים בדיוק איך אתם אוהבים את הקפה שלכם.