פולי קפה סומטרה בלו מנדלינג אורנגאוטן חד זני – Specialty Coffee Sumatra
איך זה מרגיש?
שוקולדי ומתקתק
עוד קצת פרטים
את הסומטרה בלו מנדלינג טעמנו פעמים רבות ותמיד ההרגשה הייתה שמדובר בקפה מר וחזק מדי, הרבה זמן נמנענו מלקלות אותו ולהכניס אותו למגוון הקפה המאוד מצומצם שלנו.
לאחר דיון עם קולגה מאיטליה בנושא הוחלט לתת הזדמנות לסומטרה אבל הבנו שאנחנו צריכים לתת לו טיפול שונה וקלייה אחרת שתוציא ממנו ארומות שלא הכרנו בו לפני כן.
עשינו מספר ניסיונות לא מבוטל, שיחקנו עם פרופיל הקליה, קלינו כהה, קלינו בהיר, הארכנו את זמן הקלייה, קיצרנו, שיחקנו עם הטמפרטורה עד אשר הגענו לאופטימום!
כן, מסתבר שסומטרה בלו מנדלינג יודע להיות יותר מאשר קפה מר וחזק, מתברר שבעזרת תשומת לב זהירה וירידה לפרטים עם קלייה נכונה, ניתן להגיע לארומות מדהימות, אגוזיות, שוקולדיות עם נגיעות של דובדבן.
סומטרה סופר-נקייה בעלת גוף בינוני-מלא, רמיזות של שוקולד מריר ומתיקות דובדבן
מקור: אינדונזיה, סומטרה