ארבעה מתכוני קפה חורפיים שתוכלו להכין בבית

הכנו לכם ארבעה מתכונים טעימים של קפה לחורף להתכרבל מתחת לשמיכה ולהתחמם איתם. מה שעוד יותר טוב הוא שאתם יכולים להכין כל אחד מהם בנוחות בבית!

1. קפה מוקה עם ביצה ושוקלד 

קפה מוקה עם ביצה ושוקולד
קפה מוקה עם ביצה ושוקולד

ביחרו את ספל הקפה האהוב עליכם וההמיסו לתוכו 2 שורות של  שוקולד האהוב עליכם. ואז הוסיפו מעט ביצה וקפה טרי. מערבבים יחד ונהנים.

2. מוקה מנטה מרשמלו קלאסי

מוקה מנטה מרשמלו קלאסי
מוקה מנטה מרשמלו קלאסי

מערבבים יחד קפה מבושל טרי, חלב (או שמנת, או אם אתם רוצים להיות נועזים, ביצה), שוקו חם וקורץ תמצית מנטה ומרשמלו. אם ברצונכם להוסיף מעט קישוט, הוסיפו אבקת סוכר לספל.

3. לאטה דלעת וקצפתה

לאטה תבלינים דלעת
לאטה דלעת וקצפת

 

כל שעליכם לעשות הוא לשלב ג’ינג’ר טחון, ציפורן, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט וקינמון. הוסיפו את כל זה לקפה שלך עם המון קצפת מעל כדי להכין לאטה תבלינים דלעת תוצרת בית. זה כזה קל!

4.פאדג׳ קפה

פאדג׳ קפה 

למי שאוהב גם פאדג׳ וגם קפה ורוצה לחוות את המיטב משני העולמות!

6 כפות סירופ מנטה
6 כפות אבקת קפה קר
1 1/3 כוס סוכר
½ כוס חלב חם
2 כפות חמאה מומלחת
¼ כפית מלח ים עדין
2 כוסות מרשמלו מיניאטורי
200 גר שוקולד מריר (60-70% קקאו), קצוץ
מרפדים תבנית בגודל 20 ס״מ בנייר שעווה ומניחים בצד.

הכניסו לסיר סירופ מנטה, קפה, סוכר, חלב, חמאה ומלח.

מערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר והחמאה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד כ 4-5 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים במהירות את המרשמלו והשוקולד תוך ערבוב נמרץ עד להמסה. יוצקים מיד לתבנית.

קררו ללא מכסה עד ישהתערובת יציבה, בערך שעתיים. חותכים לריבועים ונהנים. ניתן לשמור כשבועיים בקירור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *