כשאומרים קפה מוקה (Coffee Mocha), הכוונה יכולה להיות לקפה מוקה שנוצר בתהליך הכנת קפה במקינטה או לקפה בטעם מוקה. המאפיין של קפה מוקה הוא שהוא נחלט בלחץ מים נמוך מלחץ המים בו נחלט אספרסו. קפה בטעם מוקה דומה בגוף לקפה לאטה והוא למעשה קפה שמקורו בטורינו אשר באיטליה בה היו מגישים קפה לאטה עם חלב עשיר מוקצף היטב ואבקת קקאו או סירופ שוקולד שהעניקו לקפה טעם מתקתק יותר.
טחינת הקפה המושלמת: התאמת פולי קפה למטחנות
אתם קונים פולי קפה איכותיים, טוחנים אותם בעצמכם ומבשלים אותם במכונת קפה ביתית יוקרתית – ובכל זאת כמעט אף פעם