054-4490486
נוק בוקס, ידית קפה, מד חום למכונות קפה, מגירת ריקון לקפה, דוחסנים לקפה
כדי ליהנות מהקפה הטוב ביותר מבלי לצאת מהבית, אתם צריכים לא רק מכונה טובה ופולים טריים. למיקסום החוויה, כדאי שיהיו לכם האביזרים הנכונים להכנת הקפה ולשמירה על המכונה. לפעמים, דווקא הפריטים הכי קטנים, שנראים לא מאוד משמעותיים, יכולים לעשות הבדל עצום. המוצרים הנכונים עוזרים להבטיח דיוק בהכנת הקפה ולשמור על ניקיון ורמת איכות גבוהה.
כלי WDT (Weiss Distribution Technique): משמש לפיזור שווה של גרגרי הקפה בפורטפילטר, ועוזר למכונה להפיק מנה יותר עקבית ומאוזנת של אספרסו.
בורג מפזר למכונה: עוזר להפיץ מים באופן שווה על פני גרגרי הקפה, להכנת אספרסו מאוזן וטעים יותר.
פילטר לידית: סוג הפילטר (למשל, חד או דו-כיווני) משפיע על כמות הקפה ועל חוזק האספרסו.
איטום גומי לפילטר: מסייע למנוע דליפה של מים במהלך ההכנה, וכן לנקות את המכונה (backflushing) להסרת שמני קפה ושאריות.
טבעת למניעת פיזור קפה: משתלבת על גבי הידית ומשאירה את הקפה בפנים בעת המילוי. מפחיתה בזבוז ולכלוך.
כוס מדידה לאספרסו: מאפשרת למדוד במדויק את מנות האספרסו, ולהבטיח עקביות בהכנה ושמירה על חוזק הקפה ופרופיל הטעם הרצויים.
מברשת זוויתית לניקוי ראש מכונת הקפה: ניקוי קבוע מונע הצטברות שאריות קפה, ומבטיח ביצועים אופטימליים וטעם קפה איכותי.
מברשת לניקוי הפילטר: עוזרת להסיר גרגרי קפה ושמנים מסלסלת הפילטר ומהידית. שמירה על ניקיונים של רכיבים אלו משפיעה לטובה על איכות האספרסו.
מגירה לריקון קפה: אוספת את גרגרי הקפה המשומשים, ושומרת על סביבת הכנה נקייה.
מדחום להקצפת חלב: מבטיח שהחלב מוקצף בטמפרטורה הנכונה,. חלב מוקצף משפר את המרקם והטעם של משקאות כמו לטה וקפוצ’ינו.
מסננת ראש למכונת קפה: מסננת את המים לפני שהם מגיעים לגרגרי הקפה, כדי להבטיח שאין זיהומים שמשפיעים על טעם האספרסו.
קופסת ריקון (Knock Box): דרך נוחה להיפטר מגרגרי הקפה המשומשים. פשוט דופקים קלות עם הידית על הקופסה.
במינוטו תמצאו את כל האביזרים הללו ועוד רבים נוספים, באיכות גבוהה – כי אנחנו שואפים לעזור לכם ליהנות מהקפה הטוב ביותר בכל פעם מחדש.
קבלו עזרה מנציג