מדחום להקצפת חלב
מדחום לחלב של חברת Motta – מאפשר להקציף חלב עד לטמפרטורה הנכונה
חשוב לא לחמם את החלב מעל טמפרטורה של כ-70 מעלות. מעל טמפרטורה זו , הטקסטורה של החלב משתנה וטעמו בהתאם משתנה למה שאנו קוראים לו “חלב מורתח”
חברת מוטה האיטלקית, מתמחה באביזרי איכות לקפה ונחשבת לאחד המותגים המובילים התחום.
מד חום זה הוא פשוט לקריאה ומאפשר לנו את מדידת טמפרטורת החלב ומעקב התחממות החלב לטמפרטורה הנדרשת לכל משקה.
בנוסף למעלות יש גם אינדיקציה של צבע מ- 56 עד 75 מעלות
למדחום יש תופסן מובנה בכדי להצמידו לקנקן החלב.